Reseptit

Katkaraputäyte räiskäleille

Täytä letut herkullisella, suolaisella täytteellä.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 250 g katkaravunpyrstöjä
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • 2 dl kermaviiliä tai ranskankermaa
  • 1 rkl chilikastiketta
  • tillisilppua
  • suolaa, pippuria
  • vihreää salaattia

Valmistusohje

1. Hienonna kananmunat haarukalla. Sekoita silppu kermaviiliin. Lisää chilikastike ja valutetut katkaravut. Mausta tillillä, suolalla ja pippurilla.

2. Nosta isoille räiskäleille ensin keko salaattia, lusikoi päälle katkarapuseos. Käännä päälle räiskäleen toinen reuna ja tarjoa heti.

X