c
Reseptit

Katkaraputoastit

30.9.2016 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Raputoastit ovat herkullisimpia kuorellisista katkaravuista tehtyinä. Koristele leivät tillillä ja sitruuna- tai limettiviipaleilla.

Ainekset

valkoista paahtoleipää
2 rkl voita
500 g kuorellisia katkarapuja
1/2 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa
2 rkl tillisilppua
cayennepippuria, suolaa
(1 valkosipulinkynsi)
sitruuna- tai limettiviipaleita

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Sekoita majoneesi ja tillisilppu ranskankermaan. Mausta seos. Lisää katkaravut.

2. Poista leipäviipaleista kuoret ja paista viipaleet rapeiksi voissa. Voit tehdä leivistä yksi- tai kaksikerroksiset.

3. Jaa katkarapuseos leiville ja koristele tillillä ja sitruuna- tai limettiviipaleilla.

Maista myös näitä alkupalaleipiä:

873036-toast_skagen.jpg

Katkarapuleipä Toast Skagen

Rapukakut_ja_limetti_chilimajoneesi

Rapukakut ja limetti-chilimajoneesi

972442-perunalettuja_ja_katkaraput.jpg

Perunalettuja ja katkarapuja

Kotiliesi.fi: Kalaleivät

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme