Reseptit

Katkaraputoastit

Raputoastit ovat herkullisimpia kuorellisista katkaravuista tehtyinä. Koristele leivät tillillä ja sitruuna- tai limettiviipaleilla.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Katkaraputoastit ovat herkullisimpia kuorellisista katkaravuista tehtyinä. Koristele leivät tillillä ja sitruuna- tai limettiviipaleilla.

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • valkoista paahtoleipää
  • 2 rkl voita
  • 500 g kuorellisia katkarapuja
  • 1/2 dl majoneesia
  • 1 dl ranskankermaa
  • 2 rkl tillisilppua
  • cayennepippuria, suolaa
  • (1 valkosipulinkynsi)
  • sitruuna- tai limettiviipaleita

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Sekoita majoneesi ja tillisilppu ranskankermaan. Mausta seos. Lisää katkaravut.

2. Poista leipäviipaleista kuoret ja paista viipaleet rapeiksi voissa. Voit tehdä leivistä yksi- tai kaksikerroksiset.

3. Jaa katkarapuseos leiville ja koristele tillillä ja sitruuna- tai limettiviipaleilla.

Maista myös näitä alkupalaleipiä:

873036-toast_skagen.jpg

Katkarapuleipä Toast Skagen

Rapukakut_ja_limetti_chilimajoneesi

Rapukakut ja limetti-chilimajoneesi

972442-perunalettuja_ja_katkaraput.jpg

Perunalettuja ja katkarapuja

Kotiliesi.fi: Kalaleivät

X