25.2.2017

Kaura-rusinaskonssit

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kaura-rusinaskonssit ovat mainio ja täysipainoinen aamu- väli- tai iltapala.

Ainekset

1 dl neitsytkookosöljyä
1 dl hunajaa
5 dl kaurahiutaleita
1 1/2 dl kuivattuja rusinoita
1 1/2 dl kurpitsansiemeniä
1/2 tl kanelia
ripaus suolaa
1 dl omenasosetta
2 kananmunaa

Valmistusohje

1. Sulata kookosöljy ja sekoita aineet kulhossa taikinaksi.

2. Lusikoi taikina 8 keoksi leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Painele keot lusikalla pyöreiksi skonsseiksi.

3. Paista 180 asteessa 15-20 minuuttia.

4. Jäähdytä ja nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi teen kera.

Skonssit valmistuvat helposti ja nopeasti:

tummat karpaloskonssit

Tummat karpaloskonssit

kaura-teeleivät ja mustikka-chiahillo

Gluteeniton kaura-teeleipä ja mustikka-chiahillo

Kookosskonssit

Kookosskonssit

Kotiliesi.fi: Sitruunalla maustetut skonssit

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi