Kaurakulho
Ruokaisa kaurakulho on helppo ja nopea lounas. Se sisältää reilusti kauraa sekä jyvien että jauhiksen muodossa.
Ainekset
Kaurakulho
- 2 dl ruokakauraa (Willja)
- 1 pkt (225 g) Kaurajauhista (curry) tai 2 pss (à 120 g) Delikauraa (chili-inkivääri)
- 1 appelsiini
- 100 g minitomaatteja
- 1 pss jääsalaattia
- ituja
Kastike
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1/2 dl sitruunamehua
- 1 rkl soijakastiketta
- 1/2-1 tl sokeria
Valmistusohje
Kaurakulho tehdään helposti näin:
1. Kypsennä ruokakaura pakkauksen ohjeen mukaan. Tee kastike ja sekoita puolet siitä kuumien ryynien joukkoon.
2. Paista Kaurajauhis tai Delikaura pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Leikkaa appelsiini renkaiksi tai paloiksi. Huuhtele ja puolita tomaatit. Huuhtele jääsalaatti ja revi paloiksi.
4. Vuoraa kulhot salaatilla, lisää päälle ruokakaura, tomaatit, kauravalmiste, appelsiinipalat ja ituja. Lusikoi päälle loput kastikkeesta.
Katso myös: Papupyörykkä-salaattikulho
Katso myös Kotiliesi.fi: Buddha bowl
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous