6.5.2012

Keitetty parsa

Teksti: Raija Uljas

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

500 g valkoista tai vihreää parsaa
1 l vettä
1 rkl merisuolaa
2 sokeripalaa

Valmistusohje

Pane parsat laudalle ja kuori ne nupusta kiinni pitäen parsan- tai perunankuorimaveitsellä.

Leikkaa lopuksi kuiva tyvipää pois. Kiehauta vesi, suola ja sokeri ja keitä valkoisia parsoja siinä noin 8 minuuttia. Vihreille riittää yleensä 3 minuuttia.

Kokeile kypsyysastetta veitsenkärjellä. Valuta ja anna levähtää puhtaan pyyhkeen sisällä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi