16.4.2012

Keltainen ja vihreä levite

Teksti: Soili Soisalo

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

200 g rasiamargariinia (60 % rasvaa, tarvittaessa laktoositonta)
2 keitettyä porkkanaa
1-2 tl voimakasta currya
100 g kesäkurpitsaa
10-20 lehteä basilikaa
10-20 lehteä rucolaa
1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

1. Kypsennä porkkanat tai kesäkurpitsa.

2. Anna kasvisten jäähtyä, pilko ja mittaa levitteen ainekset kulhoon.

3. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi ja käytä leivällä levitteenä. Maistuu aamiaisella paahtoleivän kanssa.

140 kJ (30 kcal) annos

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi