Kermaviilikastike kalan kanssa
Reseptit

Kermaviilikastike kalalle

Kermaviilikastike on klassikko. Se syntyy tällä ohjeella helposti. Tämä yrteillä maustettu kermaviilikastike sopii mainiosti höystämään paistetun tai grillatun kalan.
Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kermaviilikastike

  • 1 prk kermaviiliä
  • 2 rkl kurkkupikkelssiä
  • 2 tl sinappia
  • 2–3 rkl ienonnettuja, tuoreita yrttejä (tilliä, ruohosipulia)

Valmistusohje

Kemaviilikastike valmistuu näin helposti:

Kermaviilikastike syntyy hetkessä. Hienonna yrtit. Sekoita purkilliseen kermaviiliä kurkkupikkelssi, sinappi ja yrttisilppu.

Sekoita ainekset tasaiseksi. Tarjoa kermaviilikastike esimerkiksi paistettujen muikkujen, grillatun siian, grillatun sitruunalohen tai uunilohen kanssa.

Katso myös Kotiliesi.fi: Grilliruoan parhaat mausteet: paras marinadi ja parhaat kastikkeet

X