Kesägranola
Kesägranola on ihanaa maustamattoman jogurtin ja tuoreiden marjojen kera. Kesäisessä granolassa maistuvat paahtuneet kaurahiutaleet, kookos ja kotoinen raikas mansikka.
Ainekset
Kesägranola:
- 4 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1/4 tl suolaa
- 2 rkl hunajaa
- 2 rkl tummaa sokeria
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 100 g pekaanipähkinöitä rouhittuina
- 1/2 dl kookoslastuja
- 20 g pakastekuivattua mansikkaa rouhittuna
Valmistusohje
Kesägranola tehdään helposti näin:
1. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, öljy ja suola.
2. Kuumenna paistinpannu ja paahda hiutaleita keskilämmöllä kunnes ne alkavat saada väriä ja tuoksua täyteläiseltä. Sekoita joukkoon hunaja ja sokeri ja paahda vielä pari kolme minuuttia.
3. Lisää auringonkukansiemenet, pekaanipähkinät ja kookoslastut ja jatka paahtamista vielä hetki.
4. Jäähdytä ja kääntele sitten joukkoon pakastekuivatut, rouhitut mansikat. Pakkaa granola ilmatiiviiseen purkkiin.
Hyvä granola syntyy myös näillä ohjeilla:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous