
Kesäinen juhlatrifle
Juhlapöydän kuningatar on kerroksittain maljaan rakennettu mehevä ja herkullinen trifle.
Ainekset
- 250 g mascarpone-tuorejuustoa
- 1 prk (397g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
- 400 g tuoreita marjoja (vadelmia, mustikoita, mansikoita)
- 1/2 keskikokoinen vesimeloni
- 100 g marenkeja
- 100 g hyviä pikkuleipiä
- kourallinen pretzeleitä
- 1/2 ruukku minttua
Valmistusohje
1. Sekoita kulhossa mascarpone ja karamellisoitu kondensoitu maito tasaiseksi seokseksi.
2. Puhdista marjat ja kuutioi melonin hedelmäliha.
3. Murskaa marenkeja ja pikkuleipiä hieman.
4. Kokoa ainekset isoon kulhoon. Viimeistele pretzeleillä ja mintun lehdillä.
Jälkiruoka kerroksittain:
Helppo kerrosherkku mangosta, granaattiomenasta ja passiohedelmästä
Mango-mansikka-minttu kerrosjäädyke
Kotiliesi.fi: Kahden kerroksen panna cotta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous