Kesäkurpitsa-linssikeitto
Maukas kesäkurpitsa-linssikeitto koristellaan paahdetuilla siemenillä.
Ainekset
- 2 dl punaisia linssejä
- 400 g kesäkurpitsaa
- 1 sipuli
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 tl seesamiöljyä
- 7-8 dl kasvislientä (vähäsuolaista)
- 1-2 tl kurkumaa
- 1-2 tl sokeria
- 1 tl jauhettua mustapippuria
- 4 rkl paahdettuja kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä tarjoiluun
Valmistusohje
1. Kuutioi kesäkurpitsa, kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä padassa.
2. Lisää sipuliin kasvisliemi, linssit, seesamiöljy ja mausteet ja kypsennä viitisentoista minuuttia.
3. Lisää kurpitsakuutiot ja kypsennä vielä kymmenisen minuuttia.
4. Tarkista maku ja tarjoa paahdettujen kurpitsansiementen kera.
Kommentit
Kuvassa ei näyttäisi olevan tämän ohjeen keitto.
Tein keiton ohjeen mukaan ja siitä tuli maukas. Yksinkertainen, helppo ja maistuva.
Kommentit
Kuvassa ei näyttäisi olevan tämän ohjeen keitto.
Tein keiton ohjeen mukaan ja siitä tuli maukas. Yksinkertainen, helppo ja maistuva.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous