Kesäkurpitsacarbonara
Klassinen pasta carbonara hiilihydraatittomana, olkaa hyvä! Ohueksi suikaloidulla kesäkurpitsalla korvaat pastan helposti ja nopeasti.
Ainekset
Kesäkurpitsacarconara
- 500-600 g kesäkurpitsaa
- ripaus suolaa
- 1 pkt pekonia
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 50 g sinihomejuustoa muruina
- 4 kananmunan keltuaista
Valmistusohje
1. Leikkaa kesäkurpitsat mandoliinilla tai terävällä veitsellä pitkiksi ohuenohuiksi suikaleiksi. Sekoita suikaleiden joukkoon ripaus suolaa ja jätä ne hetkeksi tekeytymään. Valuta suikaleet sitten lävikössä.
2. Suikaloi pekoni. Paista pekoni rapeaksi ja lisää pannulle tilkka oliiviöljyä.
3. Lisää pannulle valutetut kesäkurpitsasuikaleet ja kääntele niitä pari minuuttia.
4. Nostele kesäkurpitsat ja pekonit lautasille ja murenna pinnalle sinihomejuustoa.
5. Viimeistele kananmunan keltuaisella ja tarjoile heti!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous