Kesäkurpitsacurry
Kesäkurpitsa sopii myös mausteiseen curryruokan. Täyteläinen liemi syntyy kookosmaidosta, maku currysta, chilistä ja korianterista.
Ainekset
- 1-2 kesäkurpitsaa
- 1 kukkakaalia
- 200 g sokeriherneenpalkoja tai papuja
- 1 pieni chili
- öljyä
- 1 rkl currya
- 1 tlk kookosmaitoa
- 1 limetin mehu
- ½ ruukullista hienonnettua korianteria
- 2-4 dl rucolaa
Valmistusohje
Paloittele kesäkurpitsa ja kukkakaali. Leikkaa herneenpalot tai pavut tarvittaessa 2–3 osaan. Hienonna chili.
Kuumenna öljy wokissa tai paistokasarissa,lisää curry ja paista hetki. Lisää kesäkurpitsa, kukkakaali, herneenpalot tai pavut sekä chili ja sekoita hetki. Kaada kookosmaito pannuun ja anna kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Lisää lopuksi limetin mehu, korianteri ja rucola. Voit tarvittaessa repiä tai leikata suuret rucolanlehdet pienemmiksi paloiksi.
Tarjoa kardemummalla maustetun riisin kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous