Reseptit

Kesän salaattivadin kruunaavat mustikat

14.7.2014 Teksti: Inga Aaltonen ja Ruoka.fi Kuvat: Seppo Saarentola/SKOY

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

lehtisalaattia
tomaattia
kurkkua
kukkkakaalia
ruohosipulia, minttua, sitruunamelissaa tai basilikaa
mozzarellaa
mustikoita

Valmistusohje

Kesäinen kasvisvati kootaan kauden saatavilla olevista herkuista. Yhdistele marjoja ja ja juustoja ja yrttejä, niin saat aina uudenlaisia makuelämyksiä.

Kokoa salaattivadille lehtisalaattia, tomaattia, kurkkua, kukkakaalia ja muita saatavilla olevia tuoreita vihanneksia ja yrttejä kuten ruohosipulia, minttua, sitruunamelissaa tai basilikaa.

Mausta salaattivati kevyellä salaatinkastikkeella tai tarjoa kastike erikseen. Salaattiin voit lisätä myös mozzarellaa, kuttufetaa tai kesän marjoja.