Reseptit

Kevennetty fenkolivoi

Fenkolivoi maistuu mainiosti leivän päällä. Suosittelemme esimerkiksi ruisleipää!

Teksti:
Arja Talonen
Kuvat:
Suvi Laine

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g voita
  • 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1 dl vettä
  • 1/4 tl suolaa
  • 2 tl murskattuja fenkolinsiemeniä
  • (hyppysellinen kehäkukan terälehtiä)

Valmistusohje

Kevennetty fenkolivoi maistuu ruisleivän päällä.

Voi vaahdotetaan. Lisätään öljy edelleen vispaten. Vesi lisätään pienissä erissä voimakkaasti vispaten. Lisätään ripaus suolaa ja mausteet.

X