Luumurahka
Luumurahka on joulun helpoin ja nopein jälkiruoka. Tässä suussa sulavassa luumurahkassa on täyteläinen maku, vaikka kaloreita on vain 170/annos.
Ainekset
Luumurahka
- 250 g maitorahkaa (rasvaa 0,4 %)
- 1.5 dl luumusosetta
- 1 dl vispikermaa (rasvaa ±8 %)
- 1 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 2 %)
- 2 rkl hunajaa tai fariinisokeria
- 2 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
Luumurahka tehdään näin helposti:
1. Sekoita maitorahka, jogurtti ja luumusose keskenään. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto varovasti nostelemalla luumurahkan joukkoon.
2. Mausta luumurahka tarvittaessa sokerilla ja vaniljajauheella tai -sokerilla.
Katso myös: Raidallinen rahka-vadelmaherkku
Lue myös Kotiliesi.fi: Näin syntyy Viktorian luumuherkku, joka sopii mainiosti joulupöytään.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous