926049-lihapullapasta.jpg
Reseptit

Kiireisen lihapullapasta

Kiireinen aikataulu stressaa ja ruokaakin pitäisi ehtiä valmistamaan. EI hätää, tämä lihapullapasta sopii kiireisellemmekin kokille.
Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Colourbox

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 250 g pastaa
  • vettä, suolaa

kastike:

  • 400 g valmista pasta- tai muuta tomaattipohjaista kastiketta
  • 1 rs eineslihapyöryköitä
  • 1 dl hienonnettuja yrttejä
  • juustoraastetta

Valmistusohje

Kiireisen lihapullapasta syntyy valmiista lihapullista ja valmiista tomaattikastikkeesta ja valmistuu vartissa.

1. Keitä pasta miedosti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi, al dente. Tee pastan kypsyessä kastike.

2. Kumoa valmis kastike kattilaan ja kiehauta se. Lisää joukkoon lihapullat ja yrtit. Kuumenna hyvin.

3. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon.

4. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja koristele ruoka yrteillä.

X