Kikherne-sipulisalatti
Ainekset
- 3 dl kikherneitä
- 5 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 2-3 salottisipulia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl öljyä
- pieni pala chiliä
- 1 tl inkivääriä
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 4 oksaa tuoretta timjamia
Valmistusohje
1. Liota kikherneet yön yli runsaassa vedessä. Heitä liotusvesi pois. Keitä herneitä suolalla maustetussa vedessä noin tunti. Voit myös käyttää säilöttyjä papuja.
2. Leikkaa salottisipulit ja valkosipulinkynsi silpuksi. Kuullota silppu pannulla.
3. Leikkaa chili silpuksi ja raasta inkivääri.
4. Mausta jäähtynyt silppu etikalla, chilillä, inkiväärillä ja timjamilla. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Sekoita välillä. Tarkista maku.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous