Kirsikkatomaatti-mozzarella-basilikapizza
Käytä pizzan tomaattikastikkeeseen laadukkaita tomaattisäilykkeitä.
Ainekset
- 1/2 annosta pizzataikinaa
Täyte
- 1 tlk/400 g säilyketomaatteja
- 2 valkosipulinkynttä
- ripaus suolaa
- 2 palloa/n. 250 g mozzarellaa
- 250 g tuoreita kirsikkatomaatteja
- kourallinen tuoretta basilikaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
1. Jaa pizzataikina 3–4 palaan. Kauli tai painele pizzataikina pyöreiksi pizzoiksi.
2. Kaada säilyketomaatit kulhoon. Hienonna valkosipulinkynnet ja lisää joukkoon. Lisää myös suola, hieman tuoretta basilikaa, ja sekoita kastike tasaiseksi sauvasekoittimella.
3. Levitä tomaattiseos pizzapohjalle, ja revi päälle mozzarellat. Puolita kirsikkatomaatit, ja asettele ne tasaisesti pizzoille.
4. Paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia. Viimeistele tuoreella basilikalla ja mustapippurilla.
Katso myös:
Kasvispizza, Ruoka.fi
Trikoloripizza, Ruoka.fi
Fenkoli-rosmariinipizza, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous