Kolmioleivät
Täytä leivät ihanalla katkarapu-tuorejuustotäytteellä.
Ainekset
- 16 suurta viipaletta grahampaahtoleipää
katkaraputäyte:
- 180 g pakastekatkarapuja
- ½ punasipulia
- muutama tuore tillinoksa
- 200 g katkaraputuorejuustoa
- tilkka sitruunamehua
- rouhittua mustapippuria
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
Tee ensin täyte. Sulata ja kuivaa katkaravut. Hienonna punasipuli ja tilli. Sekoita katkaravut, punasipuli ja tilli katkaraputuorejuuston joukkoon. Mausta seos sitruunamehulla ja rouhitulla mustapippurilla. Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Revi ne tarvittaessa pienemmiksi paloiksi.
Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Levitä kahdeksan leipäviipaletta alustalle ja levitä katkarapuseos päälle. Painele täytteen päälle salaatinlehtiä ja nosta toiset leipäviipaleet päälle. Paina ne hyvin täytteeseen kiinni. Leikkaa leivät terävällä veitsellä kahdeksi kolmioksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous