Kolmioleivät katkaraputäytteellä
Elegantit katkarapusandwichit sopivat piknikillepikkunaposteltavaksi kuohuvan kera.
Ainekset
- 8 vaaleaa paahtoleipää
Katkaraputäyte
- 200 g pakastekatkarapuja
- 1 lehtisellerin varsi
- 1 limetin raastettu kuori
- 1 rkl limetinmehua
- 150 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
- 50 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 ruukku ruukku ruohosipulia
Valmistusohje
1. Valmista katkaraputäyte. Anna katkarapujen ensin sulaa jääkaapissa hitaasti, valuta huolella. Huuhtele ja hienonna varsiselleri hyvin pieniksi paloiksi. Hienonna valutetut katkaravut ja sekoita joukkoon varsisellerit, limetin kuori ja -mehu, notkistettu tuorejuusto, chilitahna ja mausteet. Sekoita ainekset huolellisesti.
2. Poista paahtoleivistä ohuelti reunat. Levitä neljälle leivälle tasaisesti katkaraputäytettä. Nosta loput leivistä kansiksi. Leikkaa leivät kolmioiksi. Levitä tuorejuustoa kolmioleipien toiselle kaltevalle reunalle. Hienonna ruohosipuli ja paina leipien tuorejuustopinnat ruohosipulisilppuun.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous