Reseptit

Kombuchabooli

9.7.2019 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Trendijuoma kombucha taipuu myös raikkaaksi booliksi. Hurmaava kesäjuoma höystetään proseccolla ja viimeistellään mintunlehdillä sekä persikkalohkoilla.

Ainekset

Kombuchabooli:

1 pl (noin 3 dl) inkiväärikombuchaa
1 pl (0,75 l) proseccoa
kurkkusuikaleita
persikkalohkoja
minttua
jäitä

Valmistusohje

1. Laita kurkkusuikaleet, persikkalohkot ja mintunlehdet kannuun. Lisää päälle kylmä kombucha ja reilusti jäitä. Anna maustua hetki.

2. Kaada päälle prosecco ja tarjoa booli heti.