
Kombuchabooli
Trendijuoma kombucha taipuu myös raikkaaksi booliksi. Hurmaava kesäjuoma höystetään proseccolla ja viimeistellään mintunlehdillä sekä persikkalohkoilla.
Paras alkoholiton booli on näyttävä ja maistuu erinomaiselta. Erilaiset marjat, hedelmälohkot ja yrtit tuovat boolin kaivattua särmää.
Ainekset
Kombuchabooli:
- 1 pl (noin 3 dl) inkiväärikombuchaa
- 1 pl (0,75 l) proseccoa
- kurkkusuikaleita
- persikkalohkoja
- minttua
- jäitä
Valmistusohje
1. Laita kurkkusuikaleet, persikkalohkot ja mintunlehdet kannuun. Lisää päälle kylmä kombucha ja reilusti jäitä. Anna maustua hetki.
2. Kaada päälle prosecco ja tarjoa booli heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous