kombuchabooli ja granaattiomenadrinkki
Paras alkoholiton booli on näyttävä ja maistuu erinomaiselta. Erilaiset marjat, hedelmälohkot ja yrtit tuovat boolin kaivattua särmää.
Reseptit

Kombuchabooli

Trendijuoma kombucha taipuu myös raikkaaksi booliksi. Hurmaava kesäjuoma höystetään proseccolla ja viimeistellään mintunlehdillä sekä persikkalohkoilla.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kombuchabooli:

  • 1 pl (noin 3 dl) inkiväärikombuchaa
  • 1 pl (0,75 l) proseccoa
  • kurkkusuikaleita
  • persikkalohkoja
  • minttua
  • jäitä

Valmistusohje

1. Laita kurkkusuikaleet, persikkalohkot ja mintunlehdet kannuun. Lisää päälle kylmä kombucha ja reilusti jäitä. Anna maustua hetki.

2. Kaada päälle prosecco ja tarjoa booli heti.

X