Reseptit

Kombuchabooli

Trendijuoma kombucha taipuu myös raikkaaksi booliksi. Hurmaava kesäjuoma höystetään proseccolla ja viimeistellään mintunlehdillä sekä persikkalohkoilla.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Paras alkoholiton booli on näyttävä ja maistuu erinomaiselta. Erilaiset marjat, hedelmälohkot ja yrtit tuovat boolin kaivattua särmää.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kombuchabooli:

  • 1 pl (noin 3 dl) inkiväärikombuchaa
  • 1 pl (0,75 l) proseccoa
  • kurkkusuikaleita
  • persikkalohkoja
  • minttua tai sitruunamelissaa
  • jäitä

Valmistusohje

1. Laita kurkkusuikaleet, persikkalohkot ja mintun- tai sitruunamelissanlehdet kannuun. Lisää päälle kylmä kombucha ja reilusti jäitä. Anna maustua hetki.

2. Kaada päälle prosecco ja tarjoa booli heti.

X