Konjakkimurokakku
Yksinkertaisen hyvän konjakkimurokakun ohje on yksi Annan ruokakorttien suosikeista, eikä syyttä. Kokeile ja ihastu!
Ainekset
Konjakkimurokakku:
- 250 g pehmeää voita
- 2 1/2 dl sokeria
- 3 huoneenlämpöistä kananmunaa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 1/2 dl konjakkia
Valmistusohje
1. Vatkaa voi ja sokeri keskenään. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos taikinaan. Lisää viimeiseksi konjakki varovasti sekoittaen.
2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan (1,8 l). Kypsennä kakkua 175-asteisen uunin alaosassa 50– 60 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen kumoamista.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous