Riisihiutalepuuro puolukoiden kanssa
Klassinen joulun riisipuuro maistuu tänä vuonna kookokselta ja valmistuu riisihiutaleista nopeasti. Puuro sopii aaton myöhäiseksi aamupalaksi, lounaaksi tai välipalaksi.
Ainekset
Riisihiutalepuuro
- 2 dl riisihiutaleita
- 8 dl (2 prk) kookosmaitoa
- 1/2 tl kanelia
- 1 tl vaniljasokeria
- ripaus suolaa
pinnalle
- 4 rkl paahdettuja kookoshiutaleita
- 4 rkl pakastepuolukoita
- ripaus ruokosokeria
Valmistusohje
Riisihiutalepuuro keitetään kookosmaitoon ja viimeistellään kookoshiutaleilla ja pakastepuolukoilla.
1. Mittaa kattilaan riisihiutaleet, kookosmaito, kaneli, vaniljasokeri ja suola. Vispilöi tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi.
2. Keitä kannen alla hiljaa poreillen noin 5 minuuttia ja nosta kattila liedeltä.
3. Anna puuron vetäytyä vielä muutama minuutti.
4. Jaa riisihiutalepuuro kauniisiin annosmaljoihin ja ripottele pinnalle paahdettuja kookoshiutaleita, pakastepuolukoita ja ripaus ruokosokeria.
Vinkki: Kokeile myös Ruususen riisiherkkua.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin keität vegaanisen riisipuuron.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous