Kookos-lohipata
Kookos-lohipadassa maistuvat kookos, fenkoli, limetti ja korianteri. Tämä on hyvä valinta, jos ruoan valmistamiseen on aikaa korkeintaan puoli tuntia.
Ainekset
- 1 fenkoli
- 1–2 rkl neitsytkookosöljyä
- 1 tl currya
- 0,5 tl chilijauhetta
- 1 rkl hunajaa
- 1 tlk (400 g) kookosmaitoa
- 1 dl vettä
- 1 limetin raastettu kuori ja mehu
- ripaus suolaa
- 200 g vihreitä papuja paloiteltuina
- 500 g lohifileetä kuutioina
Lisäksi
- keitettyjä nuudeleita
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Pese ja suikaloi fenkoli.
2. Kuumenna kookosöljy isossa korkeareunaisessa kasarissa tai paistinpannussa. Paista fenkoli pehmeäksi. Lisää curry, chili ja hunaja sekä kookosmaito ja vesi. Kiehauta ja lisää limetin kuori ja mehu. Mausta suolalla.
3. Lisää pavut ja lohifileepalat. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta 10–15 minuuttia.
4. Viimeistele tuoreella korianterilla ja tarjoile keitettyjen nuudeleiden kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous