8.5.2012

Kookoslastut viimeistelevät jälkiruoan

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

30

Arvostelu

Ainekset

1 muna
1 dl sokeria
2 rkl siirappia
2 dl kookoshiutaleita
0.5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
25 g voisulaa
2 rkl kermaa

Valmistusohje

Kookoslastut sopivat hyvin tarjottavaksi moussemaisen jälkiruoan kanssa, vaikkapa herkullisen passiomoussen.

1. Sekoita ainekset keskenään ja anna taikinan seistä hetki. Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

2. Nosta runsas teelusikallinen taikinaa pellille ja levitä ohueksi veitsellä. Yhdelle pellille mahtuu 10 lastua.

3. Kypsennä pikkuleivät uunin keskiosassa vaaleanruskeiksi. Jäähdytä ritilän päällä ja säilytä lastut tiiviissä rasiassa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *