Reseptit

Kookoslastut viimeistelevät jälkiruoan

8.5.2012 Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

30

Arvostelu

Ainekset

1 muna
1 dl sokeria
2 rkl siirappia
2 dl kookoshiutaleita
0.5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
25 g voisulaa
2 rkl kermaa

Valmistusohje

Kookoslastut sopivat hyvin tarjottavaksi moussemaisen jälkiruoan kanssa, vaikkapa herkullisen passiomoussen.

1. Sekoita ainekset keskenään ja anna taikinan seistä hetki. Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

2. Nosta runsas teelusikallinen taikinaa pellille ja levitä ohueksi veitsellä. Yhdelle pellille mahtuu 10 lastua.

3. Kypsennä pikkuleivät uunin keskiosassa vaaleanruskeiksi. Jäähdytä ritilän päällä ja säilytä lastut tiiviissä rasiassa.