Kookoslastut viimeistelevät jälkiruoan
Kookoslastut sopivat hyvin tarjottavaksi moussemaisen jälkiruoan kanssa, vaikkapa herkullisen passiomoussen.
Ainekset
- 1 muna
- 1 dl sokeria
- 2 rkl siirappia
- 2 dl kookoshiutaleita
- 0.5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 25 g voisulaa
- 2 rkl kermaa
Valmistusohje
1. Sekoita ainekset keskenään ja anna taikinan seistä hetki. Kuumenna uuni 175-asteiseksi.
2. Nosta runsas teelusikallinen taikinaa pellille ja levitä ohueksi veitsellä. Yhdelle pellille mahtuu 10 lastua.
3. Kypsennä pikkuleivät uunin keskiosassa vaaleanruskeiksi. Jäähdytä ritilän päällä ja säilytä lastut tiiviissä rasiassa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous