Korealaiset lihavartaat
Korea-buumi jatkuu grillin ääressä! Herkullisten lihavartaiden kanssa tarjolla on gochujang-tahnalla siveltyjä perunoita ja porkkana-kimchisalaattia.
Ainekset
- 500 g naudan marmorifileetä
- 3 rkl sherryä
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl fariinisokeria
- 2 rkl tummaa seesamiöljyä
- 1 rkl hienonnettua inkivääriä
- 4 viipaloitua valkosipulinkynttä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
1. Pane liha muovipussiin. Sekoita loput ainekset marinadiksi ja kaada lihan päälle. Anna maustua jääkaapissa yön yli.
2. Ota liha huoneenlämpöön noin 1 tunti ennen kypsennystä. Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi ja pujota viipaleet vieri viereen kahteen vierekkäin asetettuun, vedessä liotettuun bambuvartaaseen. Mausta liha suolalla ja pippurilla.
3. Grillaa vartaita kuumassa grillissä vain sen verran, että reunat kypsyvät, mutta liha jää sisältä punaiseksi. Grillausaika on 2–3 minuuttia.
Tarjoa lihavartaat gochujang-perunoiden ja porkkana-kimchisalaatin kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous