Korealaiset papuohukaiset
Korealaiset papuohukaiset ovat täyttävää kasvisruokaa. Päälle tai väliin voi laittaa hummusta tai salaatteja.
Ainekset
Korealaiset papuohukaiset
- 2 kevätsipulin vartta
- 2 dl kypsiä papuja
- 1 dl kimchiä tai hapankaalia
- 1/2 tl jauhettua chiliä
- 1/2 tl suolaa
- 3 kananmunaa
- 1 rkl maissijauhoja
Punajuurihummus
- 3 kypsää punajuurta
- 2 dl kypsiä kikherneitä
- 2 tl hunajaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl inkivääriä raastettuna
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 rkl seesaminsiemeniä
- 2 rkl öljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1 tl jauhettua korianteria
Lisäksi
- öljyä paistamiseen
- herneenversoja
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
Korealaiset papuohukaiset tehdään helposti näin:
1. Valmista ensin hummus. Pilko punajuuret ja laita kaikki aineet tehosekoittimeen. Hienonna tasaiseksi ja tarkista maku.
2. Hienonna kevätsipuli. Hienonna kypsät pavut sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää sen verran vettä, että saat sileää puuroa. Sekoita kaikki ainekset.
3. Paista taikinasta lettuja ja sivele päälle punajuurihummusta.
4. Tarjoa korealaiset papuohukaiset herneenversojen ja tuoreen korianterin kera.
Katso myös: Bindae duk eli korealaiset mungpapuohukaiset
Katso myös Kotiliesi.fi: Kokataan korealaista ruokaa – nappaa herkulliset ohjeet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous