Korealaiset possuvartaat
Possuvartaat saavat makua muun muassa seesamiöljystä, sherrystä, soijakastikkeesta ja korealaisesta chilimaustetahnasta.
Ainekset
Korealaiset possuvartaat:
- 400 g possun kassleria
- 2 rkl seesamiöljyä
- 2 rkl sherryä
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl korealaista chilimaustetahnaa (esimerkiksi Sempion)
- 2 rkl fariinisokeria
- 3 viipaloitua valkosipulinkynttä
- punasipulia
Valmistusohje
Korealaiset possuvartaat grillataan helposti näin:
1. Leikkaa liha kuutioiksi. Pane palat pussiin valkosipuliviipaleiden kanssa.
2. Sekoita öljy, sherry, soijakastike, maustetahna ja sokeri keskenään. Kaada marinadi lihojen päälle. Sulje pussi. Anna maustua 4–10 tuntia.
3. Pujota lihapalat vartaisiin sipulipalojen kanssa. Grillaa hyvällä lämmöllä. Mausta hiutalesuolalla ja mustapippurilla. Grillaa possunliha täysin kypsäksi. Ole kuitenkin tarkkana, ettei liha pääse kuivumaan.
4. Tarjoa korealaiset possuvartaat korealaisen varhaiskaalisalaatin tai mausteisen kimchin, korealaisen kiinankaalin kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin valmistuvat possutaskut
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous