korealaiset possuvartaat
Rasvainen kassler sopii hyvin grilliin, jossa se säilyy mehevänä. Possuvartaat saavat makua muun muassa seesamiöljystä.
Reseptit

Korealaiset possuvartaat

Possuvartaat saavat makua muun muassa seesamiöljystä, sherrystä, soijakastikkeesta ja korealaisesta chilimaustetahnasta.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen/Otavamedia

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Korealaiset possuvartaat:

  • 400 g possun kassleria
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 2 rkl sherryä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl korealaista chilimaustetahnaa (esimerkiksi Sempion)
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 3 viipaloitua valkosipulinkynttä
  • punasipulia

Valmistusohje

1. Leikkaa liha kuutioiksi. Pane palat pussiin valkosipuliviipaleiden kanssa.

2. Sekoita öljy, sherry, soijakastike, maustetahna ja sokeri keskenään. Kaada marinadi lihojen päälle. Sulje pussi. Anna maustua 4–10 tuntia.

3. Pujota lihapalat vartaisiin sipulipalojen kanssa. Grillaa hyvällä lämmöllä. Mausta hiutalesuolalla ja mustapippurilla. Grillaa possunliha täysin kypsäksi. Ole kuitenkin tarkkana, ettei liha pääse kuivumaan.

Katso myös:

Bo Ssäm eli possuateria korealaisittain, Ruoka.fi

Possuwok, Ruoka.fi

Possutaskut, Kotiliesi.fi

X