
Korealaiset possuvartaat
Ainekset
Korealaiset possuvartaat:
- 400 g possun kassleria
- 2 rkl seesamiöljyä
- 2 rkl sherryä
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl korealaista chilimaustetahnaa (esimerkiksi Sempion)
- 2 rkl fariinisokeria
- 3 viipaloitua valkosipulinkynttä
- punasipulia
Valmistusohje
1. Leikkaa liha kuutioiksi. Pane palat pussiin valkosipuliviipaleiden kanssa.
2. Sekoita öljy, sherry, soijakastike, maustetahna ja sokeri keskenään. Kaada marinadi lihojen päälle. Sulje pussi. Anna maustua 4–10 tuntia.
3. Pujota lihapalat vartaisiin sipulipalojen kanssa. Grillaa hyvällä lämmöllä. Mausta hiutalesuolalla ja mustapippurilla. Grillaa possunliha täysin kypsäksi. Ole kuitenkin tarkkana, ettei liha pääse kuivumaan.
Katso myös:
Bo Ssäm eli possuateria korealaisittain, Ruoka.fi
Possuwok, Ruoka.fi
Possutaskut, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous