Reseptit

Kuhaa & vesikrassikastiketta

3.5.2012 Teksti: Soili Soisalo

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

600 g kuhafileitä
1 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunankuoriraastetta
1 rkl rypsiöljyä
¼-½ tl suolaa
¼ tl pippuria

Kastike

1-2 ruukkua vesikrassia
½ ruukkua/nippua persiljaa
½ ruukkua rucolaa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl rypsiöljyä
½-1 tl viherpippuria
veitsenkärjellinen suolaa
½-1 tl sokeria
2 dl paksua jogurttia (10 % rasvaa)

koristeeksi

vesikrassia
sitruunaa

Valmistusohje

1. Hienonna silppurilla vesikrassi ja persilja, sekoita silppuun muut kastikkeen ainekset.

2. Leikkaa kalafileet ruodottomiksi, mausta sitruunalla, paista kevyesti molemmin puolin ja lisää suola sekä pippuri.

3. Tarjoa kastikkeen, kasvislisäkkeen ja halutessasi perunan kanssa.

1080 kJ (260 kcal)/1 annos