Kuharullat
Ainekset
- 6 pientä tai 3 isoa kuhafileetä
- suolaa, pippuria
Täyte
- 125 g tuoretta pinaattia
- 3 silputtua kevätsipulia
- 3 rkl silputtua tilliä
- ½ purkkia Cantadoupiparjuurituorejuustoa
- 3 rkl voisulaa
Vuokaan
- 2 dl vahvaa kalalientä
- 1 dl valkoviiniä
Valmistusohje
1. Nypi kuhafileistä ruodot pois tarkasti. Jos fileet ovat isoja, puolita ne. Mausta fileet suolalla ja pippurilla, sivele niille puolet juustopurkin sisällöstä.
2. Poista pinaatinlehdistä isoimmat kannat. Ryöppää pinaatti vähässä vedessä, kaada siivilään ja huuhtaise kylmällä vedellä. Painele pinaatti kuivaksi ja mausta ripauksella suolaa sekä tillillä ja kevätsipulisilpulla. Jaa pinaattiseos kalafileille.
3. Käännä fileet kääröiksi ja laita vieri viereen uunivuokaan. Kaada vuoan pohjalle kala-viiniliemi. Sipaise kääröt voisulalla. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Valuta liemi kattilaan ja pidä kalakääröt lämpiminä folioon käärittyinä uunin jälkilämmössä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous