Reseptit

Kuharullat kasvisten kera

3.6.2012 Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

1 kesäkurpitsa
1/2 purjosipulia
2 porkkanaa
2 eriväristä paprikaa
öljyä
500 g nahattomia kuhafileitä

täyte:

1 dl pestoa
200 g katkaraputuorejuustoa

Kiinnittämiseen:

cocktailtikkuja

kypsentämiseen:

2 dl kalalientä
2 dl valkoviiniä

Valmistusohje

Kuharullat sopivat sekä arkeen että juhlaan.

Huuhdo ja suikaloi kesäkurpitsa. Kuori ja suikaloi porkkanat. Huuhdo ja halkaise paprikat. Poista niistä kanta sekä siemenet ja suikaloi paprikanpuolikkaat.

Levitä kuhafileet alustalle, voitele fileet pestolla ja levitä notkistettu tuorejuusto päälle. Kääri fileet rullalle ja kiinnitä ne cocktailtikuilla.

Kuumenna öljy suuressa pinnoitetussa paistinpannussa tai paistokasarissa. Lisää kaikki kasvikset ja kuullota niitä muutama minuutti silloin tällöin sekoittaen.

Nosta kalarullat varovasti kasvisten päälle pannuun. Lisää keskenään sekoitettu kalaliemi sekä valkoviini ja pane kansi päälle. Hauduta ruokaa miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes kala on kypsää.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi