Kuituinen vispipuuro
Tutun vispipuuron kuitupitoisuus paranee huikeasti, kun marjojen kuoret jauhetaan mukaan, mannaryynit ovat tummia ja puuroon lisätään vielä vähän leseitä. Poimi herkullinen ohje.
Ainekset
- 6 dl vettä
- 2 dl punaisia viinimarjoja tai puolukoita
- 1.5 dl tummia mannaryynejä
- ¾ dl tummaa ruokosokeria
- 1 dl leseitä
- ripaus suolaa
Valmistusohje
1. Keitä marjoja vedessä, kunnes ne vaalenevat. Jauha seos sileäksi sauvasekoittimella. Lisää sokeri ja mannaryynit ja keitä välillä sekoitellen noin 10 minuuttia. Sekoita puuroon leseet ja ripaus suolaa.
2. Anna puuron jäähtyä täysin ja vatkaa se sitten kuohkeaksi sähkövatkaimella tai käsin.
Myös nämä vispipuurot sulostuttavat:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous