Kukkakaali-valkopapukeitto
Valkoiset pavut ja cashewpähkinät tekevät kasvissosekeitosta ruokaisan ja ihanan sakean. Makuparina appelsiini on voittamaton.
Ainekset
Kukkakaali-valkopapukeitto:
- 1 (350 g) kukkakaali
- 1 sipuli
- 1 prk (380 g/230 g) valkoisia papuja
- 1 dl cahewpähkinöitä
- 2 rkl öljyä
- n. 6 dl vettä tai kasvislientä
- 2 dl kookos- tai soijakermaa
- 1 tl suolaa
- 1/2 appelsiinin kuori raastettuna
Valmistusohje
Kukkakaali-valkopapukeitto valmistuu näin helposti:
1. Paloittele kukkakaali pieniksi paloiksi, hienonna sipuli ja valuta sekä huuhtele pavut.
2. Kuullota ainekset kuumassa öljyssä ja lisää neste. Keitä noin 15 minuuttia.
3. Soseuta kukkakaali-valkopapukeitto sauvasekoittimella ja kaada joukkoon kerma. Mausta ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku.
Katso myös Kotiliesi.fi: Kokkaa eri kaaleista – kokosimme Kotilieden parhaat reseptit valkokaalista broccoliniin
Kommentit
Missäs vaiiheessa nuo pähkinät lisätään?
Kommentit
Missäs vaiiheessa nuo pähkinät lisätään?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous