Kukkakaaliraclette uunissa
Kukkakaaliraclette on ihana iltapala. Voimakkaalla juustolla kuorrutetut kukkakaalit paistuvat uunissa herkullisen rapsakoiksi. Halutessasi voit korvata kukkakaalin keitetyillä perunoilla tai maa-artisokilla.
Ainekset
Kukkakaaliraclette uunissa:
- 1 iso (700 g) kukkakaali
- 1/4 tl suolaa
- 1/2 tl jauhettua muskottipähkinää
- 200 g raclettejuustoa tai appenzellerjuustoa
Valmistusohje
1. Pese kukkakaali, irrottele kukinnot ja leikkaa varsi viipaleiksi. Levitä kukkakaalit leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele päälle suolaa ja muskottipähkinää.
2. Viipaloi juusto tarvittaessa juustohöylällä. Levitä juustoviipaleet kukkakaalien päälle.
3. Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes kukkakaalit tuntuvat hieman pehmeiltä mutta ovat vielä napakoita. Tarjoile leivän kanssa tai kalan lisukkeena.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous