Kukkakaalitofupata ja kuminalla maustettua riisiä
Jogurtti tuo lempeyttä mausteiseen kukkakaalitofupataan, kumina antaa lisukeriisille uutta makua.
Ainekset
Kukkakaalitofupata:
- 300 g kukkakaalin kukintoja
- 200 g tofua
- 100 g kidneypapuja säilöttynä
- 1 keltasipuli
- 1 punainen paprika
- 4 valkosipulin kynttä
- 2 rkl keltaista curry- tai tandoorimaustetahnaa
- 4 dl kasvislientä
- 2 dl turkkilaista jogurttia
Kuminalla maustettu riisi:
- 3 dl jasmiini- tai basmatiriisiä
- 6 dl vettä tai kasvislientä
- 1.5 tl kuminan siemeniä
Valmistusohje
1. Keitä riisi kuminalla maustetussa nesteessä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Leikkaa kasvikset paloiksi ja kuullota niitä kasarissa. Lisää currytahna ja jatka paistamista hetken aikaa.
3. Lisää kasvisliemi ja anna kasvisten hautua 10 minuutin ajan.
4. Kuutioi tofu ja paista kuutiot erillisellä pannulla. Lisää ne kasariin lopuksi jogurtin kanssa. Tarkista maku ja tarjoa pata riisin kera.
Ohje: Alex Nurmi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous