Mainos 13.5.2012

Kulinaari: Kuumat karjalaiset

Teksti: Kulinaari Kuvat: Kulinaari

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

Tillimajoneesi

1 dl hyvää majoneesia
0,5 ruukkua tuoretta tilliä

Pikkelöity punasipuli:

1 punasipuli
0,5 dl kasviöljyä
0,5 dl siideriviinietikkaa
2 rkl sokeria
hyppysellinen suolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi

Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
voissa paistettuja tai frittimuikkuja

Valmistusohje

Tillimajoneesi: Hienonna tilli hyvin ja sekoita majoneesin joukkoon. Anna tekeytyä viileässä.

Pikkelöity punasipuli: Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi. Kuumenna liemen ainekset ja lisää liemeen sipuliviipaleet, sekoita ja anna marinoitua ainakin tunti tai mielellään seuraavaan päivään.

Kypsennä Moilas piirakat pakkauksen ohjeen mukaan. Puolita piirakka.

Kuumenna muikut paistinpannulla nopeasti.

Kokoa karjalaiset lisäämällä piirakan puolikkaalle pikkelöityä punasipulia, frittimuikkuja ja tillimajoneesia. Laita toinen piirakanpuolikas päälle ja nauti välittömästi!

Kulinaari -blogi osallistuu Moilas Oy:n ja Ruoka.fi:n Tuunaa piirakka -kilpailuun.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi