Mainos Reseptit

Kulinaari: Savusilakka meltsit Friggs riisikakusta

10.2.2016 Teksti: Kulinaari Kuvat: Kulinaari

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Ainekset

180 g huolellisesti puhdistettua savusilakkaa
1 dl varsiselleriä hienonnettuna
1/2 punasipuli hienonnettuna (tai 1 kevätsipuli)
1 rkl sitruunamehua
0,75 dl + 6 tl täysmajoneesia
mustapippuria myllystä
1/2 dl tuoretta tilliä hienonnettuna
6 ohutta siivua tomaattia
80 g Cheddaria raasteena
6 FRIGGS-riisikakkua (esim. pellavansiemen-rosmariini)

Valmistusohje

1. Puhdista savusilakat huolellisesti ruodoista. Hienonna sipuli ja varsiselleri erittäin pieneksi kuutioksi. Sekoita kulhossa savusilakan liha, sipuli, varsiselleri, majoneesi, sitruunamehu, tilli ja mausta pippurilla.

2. Levitä kullekin riisikakulle teelusikallinen majoneesia ja jaa kalaseos leiville. Ripota päälle hieman juustoraastetta ja lisää päälle tomaattisiivu. Ripottele päälle runsas kerros juustoraastetta ja paahda uunissa grillivastusten alla 6 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.

3. Anna jäähtyä hetki ja nauti rohkeasti sormin!

Kulinaari-blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *