Lämpimät juustoleivät
Lämpimät juustoleivät tehdään juustoa säästelemättä. Mozzarellalla ja gruyère-juustolla aateloidut herkut sopivat iltapalaksi tai glögin kaveriksi.
Ainekset
Lämpimät juustoleivät:
- 8-12 viipaletta patonkia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 palloa mozzarellajuustoa
- 150 g gruyère-juustoa raastettuna
- 1 kananmuna
- 2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Valmistusohje
Lämpimät juustoleivät tehdään helposti näin:
1. Asettele patonkiviipaleet leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Sipaise pinnat oliiviöljyllä ja paahda viipaleita 225-asteisessa uunissa 5 minuuttia.
2. Halkaise valkosipulinkynsi ja pyyhi leipien pinnat valkosipulilla.
3. Sekoita kananmuna juustoraasteen joukkoon. Jaa seos tasaisesti viipaleille. Revi päälle mozzarellat ja gratinoi vielä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
4. Ripottele pinnalle persilja ja tarjoa juustoleivät kuumina.
Katso myös: Juusto-paprikaquesadillat
Katso myös Kotiliesi.fi: Herkutellaan lämpimillä leivillä viikonloppuna!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous