Reseptit

Kuorrutetut juustoleivät

23.4.2012 Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 valkosipulin kynttä
50 g voita
200 g mozzarella- tai emmentalraastetta
siivua tummaa revittyä leipää
siivua vaaleaa hiivaleipää

Valmistusohje

Kuori ja raasta valkosipulin kynnet. Sekoita raaste pehmeään voihin ja voitele leivät toiselta puolelta. Kuumenna pinnoitettu pannu ja paahda sillä leipiä hieman ensin voidellulta, sitten toiselta puolelta.

Levitä juustoraaste voidellulle puolelle ja gratinoi uunissa vastuksen alla (tai 225 asteessa) kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi