Mainos Reseptit

Kupit nurin: Friggs riisikakku mascarponevaahdolla ja sitrussalaatilla

10.2.2016 Teksti: Kupit nurin Kuvat: Kupit nurin

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

Friggs Chiansiemenet & merisuola –riisikakku
1/2 dl vispikermaa
4 rkl mascarpone-tuorejuustoa
2 rkl sokeria
1 1/2 mandariinia
1 verigreippi

Valmistusohje

1. Aloita kuorimalla verigreippi veitsellä. Irroita verigreipinlohkot, ilman valkoista kuorta. Pilko lohkot pieneksi. Toista sama mandariinin kanssa. Sekoita sitrukset keskenään pienessä kulhossa.

2. Vatkaa kerma. Lisää mascarpone ja kääntele se ilmavasti kermavaahdon joukkoon. Purista noin puolikkaan mandariinin mehu mascarponevaahdon joukkoon. Lisää hieman sokeria.

3. Pursota chiansiemenet & merisuola –riisikakun reunoille mascarponevaahtoa ja laita sitrussalaattia keoksi keskelle riisikakkua. Koristele riisikakkumurulla ja verigreippi- sekä mandariinilohkoilla.

Kupit nurin –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme