Mainos Reseptit

Kupit nurin: Friggs riisikakku savulohella ja tsatsikilla

10.2.2016 Teksti: Kupit nurin Kuvat: Kupit nurin

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 dl turkkilaista jugurttia
10 cm:n pala tuoretta kurkkua
3 kpl valkosipulinkynsiä
1 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
Friggs Pellavansiemen-rosmariini –riisikakkuja
1/2 punasipuli hienonnettuna
1 lime
lämminsavulohta

Valmistusohje

1. Raasta kurkku ja purista neste siitä huolellisesti pois. Pilko valkosipuli pieneksi silpuksi. Lisää kurkku ja valkosipuli turkkilaisen jugurtin joukkoon. Laita mukaan oliiviöljy. Lisää mausteeksi suolaa ja valkopippuria. Sekoita tasaiseksi massaksi. Laita jääkaappiin vetäytymään ja maustumaan hetkeksi.

2. Kokoa riisikakulle tsatsikia, pilkottua punasipulia ja lämminsavulohta. Koristele ja mausta raastetulla limen kuorella ja limen mehulla.

Kupit nurin –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme