Reseptit

Kurkku-jogurttitahna

Kurkku-jogurttitahna maistuu itämaisittain maustettujen lammaspöyryköitten kanssa.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Kari Hautala

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 tuore kurkku
  • 1 ruukullinen minttua
  • 3-5 valkosipulinkynttä
  • 5 dl sakeaksi valutettua jogurttia
  • 0.5 tl sokeria
  • 1 tl hienoa merisuolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Raasta kurkku ja purista siitä neste pois. Hienonna minttu. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita keskenään kaikki aineet oliiviöljyä lukuun ottamatta. Pane kurkku-jogurttitahna tarjolle ja valuta oliiviöljy päälle.

Katso myös: Itämaisittain maustetut lammaspyörykät

X