Kurkkuraita
Reseptit

Kurkku-punasipuliraita

Raikas kurkku-punasipuliraita nautitaan lempeän kasviskorman, chapati-leivän ja basmatiriisin kera.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1/4 kurkkua kuorittuna ja siemenettömänä
  • 1/2 punasipulia
  • 1 1/2 dl luonnonjogurttia
  • 1/2 ruukkua tuoretta minttua
  • pari hyppysellistä jeeraa
  • ripaus suolaa
  • tilkka hunajaa

Valmistusohje

Leikkaa kurkku kuutioiksi, silppua sipuli ja minttu. Sekoita ainekset keskenään ja mausta raita suolalla ja hyppysellisellä juustokuminaa.

Tarjoa kasviskorman ja chapati-leivän kanssa.

Lisää intialaisia makuja:

978437-intialainen_kalacurry.jpg

Intialainen lohicurry

Intialaista possua

Possua Vindaloo-kastikkeessa

937364-mangokeitto.jpg

Mangokeitto intialaiseen tapaan

Kotiliesi.fi: Vihannessamosat

X