
Kurkkukanootit
Kurkkukanootit ovat parhaita vastavalmistettuina ja mainiota sormisyötävää. Kurkkusuupalojen kanssa maistuu kuohuviini.
Ainekset
Kurkkukanootit
- 1-2 kiinteää kapeaa kurkkua
- 150 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 dl majoneesia
- piparjuuritahnaa
- rouhittuja suolapähkinöitä
- ripaus chiliä tai savupaprikajauhetta
Valmistusohje
Kurkkukanootit tehdään näin helposti:
1. Leikkaa kurkku puolittain kahtia. Koverra siemenet pois pikkulusikalla ja leikkaa puoliskot noin neljän sentin paloiksi.
2. Sekoita majoneesi tuorejuustoon. Mausta seos piparjuuritahnalla. Pursota seos kurkkujen päälle. Ripottele kurkkukanoottien pinnalle karkeaksi rouhittuja suolapähkinöitä ja tupsauta mausteeksi vähän chiliä tai savupaprikajauhetta.
3. Tarjoa kurkkukanootit illanistujaisten suupaloina tai noutopöydän herkkuina..
Juustopallerot ja sushineliöt sopivat myös suupaloina tarjottaviksi.
Katso myös Kotiliesi.fi: Noutopöydän suolaiset suupalat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous