Kurkkukaviaari blineille
Tarjoa kurkkukaviaari blinien kanssa. Perunablinit ovat miedompi vaihtoehto niille, jotka eivät pidä hiivalla kohotettujen tattari-blinien hieman kirpeästä mausta.
Ainekset
- 2.5 rkl korppujauhetta
- 1 dl kermaa, ruokakermaa tai smetanaa
- 2-3 maustekurkkua
- 1 punasipuli
- 1 rkl piparjuuriraastetta
- 2 tl sinappia
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- koristeeksi hienonnettua tai suikaloitua punasipulia
- persiljaa
Valmistusohje
Valmista kurkkukaviaari näin:
Sekoita korppujauhe sekä kerma, ruokakerma tai smetana keskenään ja anna turvota hetki.Leikkaa kurkut pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kurkut, punasipuli, piparjuuriraaste ja sinappi turvonneen korppujauheen joukkoon. Mausta seos maun mukaan suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous