Reseptit

Kurkkukaviaari blineille

Tarjoa kurkkukaviaari blinien kanssa. Perunablinit ovat miedompi vaihtoehto niille, jotka eivät pidä hiivalla kohotettujen tattari-blinien hieman kirpeästä mausta.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2.5 rkl korppujauhetta
  • 1 dl kermaa, ruokakermaa tai smetanaa
  • 2-3 maustekurkkua
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl piparjuuriraastetta
  • 2 tl sinappia
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • koristeeksi hienonnettua tai suikaloitua punasipulia
  • persiljaa

Valmistusohje

 

Valmista kurkkukaviaari näin:

Sekoita korppujauhe sekä kerma, ruokakerma tai smetana keskenään ja anna turvota hetki.Leikkaa kurkut pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kurkut, punasipuli, piparjuuriraaste ja sinappi turvonneen korppujauheen joukkoon. Mausta seos maun mukaan suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

X