Reseptit

Kurkkuraita

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Kurkkuraita maistuu tikkamausteseoksessa marinoitujen jättikatkarapujen lisukkeena.

Ainekset

1/4 kurkkua
1 1/2 dl maustamatonta jogurttia
1/2 tl suolaa
ripaus sokeria
1/2 tl paahdettuja juustokuminan siemeniä
ripaus paprikajauhetta tai chiliä

Valmistusohje

Halkaise kurkku ja kaavi pois siemenet. Viipaloi kurkku. Sekoita kurkku jogurttiin, lisää suola, sokeri ja juustokumina. Ripauta pinnalle vähän paprikajauhetta tai chiliä. Tarjoile tikkamausteseoksessa marinoitujen jättikatkarapujen lisukkeena.

Katso myös:
Kurkku-jogurttitahna, Ruoka.fi
Kasviskvinoa ja kurkkuraita, Ruoka.fi
Raitakastike, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme