Kurkkuraita
Reseptit

Kurkkuraita

Kurkkuraita maistuu tikkamausteseoksessa marinoitujen jättikatkarapujen lisukkeena.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1/4 kurkkua
  • 1 1/2 dl maustamatonta jogurttia
  • 1/2 tl suolaa
  • ripaus sokeria
  • 1/2 tl paahdettuja juustokuminan siemeniä
  • ripaus paprikajauhetta tai chiliä

Valmistusohje

Halkaise kurkku ja kaavi pois siemenet. Viipaloi kurkku. Sekoita kurkku jogurttiin, lisää suola, sokeri ja juustokumina. Ripauta pinnalle vähän paprikajauhetta tai chiliä. Tarjoile tikkamausteseoksessa marinoitujen jättikatkarapujen lisukkeena.

Katso myös:
Kurkku-jogurttitahna, Ruoka.fi
Kasviskvinoa ja kurkkuraita, Ruoka.fi
Raitakastike, Kotiliesi.fi

X