Kurpitsagnocceheja ja suppilovahveroita
Kurpitsagnocchit ja suppilovahverot vievät makumatkalle Italiaan. Gnocchit voi keittää hyvissä ajoin ja paistaa juuri ennen tarjoilua.
Ainekset
Kurpitsagnocchit
- 600 g keitettyä, soseutettua kurpitsaa
- 400 g keitettyä, soseutettua perunaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 munankeltuaista
- valkopippuria
- vettä
- suolaa
- paistamiseen oliiviöljyä
tarjoiluun:
- 150 g suppilovahveroita (tai mustia torvisieniä)
- 1 dl valkoviiniä
- 1 dl kuohukermaa
- suolaa
- valkopippuria
- rucola-perunasosetta
Valmistusohje
Kurpitsagnocchit valmistuvat Markus Aremon ja Kenneth Sajan ohjeella näin:
1. Sekoita pyreet, vehnäjauhot ja keltuaiset ja mausta seos valkopippurilla. Muotoile taikinasta haluamasi muotoisia paloja.
2. Keitä gnoccheja vedessä noin neljä minuuttia tai kunnes gnocchit nousevat pintaan. Jäähdytä ja kuivaa ne.
3. Paista gnocchit rapeiksi ja kullanruskeiksi oliiviöljyssä paistinpannulla. Paista sienet erikseen ja lisää gnocchien joukkoon.
4. Lisää pannulle viini ja kerma ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Tarjoa kurpitsagnocchit ja suppilovahverot vaikkapa reilusti rucolalla maustetun perunasoseen kanssa.
Ohje: Markus Aremo ja Kenneth Saja
Kokeile myös gnoccheja kesäkurpitsan ja rapean salvian kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Gnocchit ovat pikaruokaa parhaimmillaan – kokeile palleroiden kanssa erilaisia kastikkeita
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous