Reseptit

Kurpitsagnocceheja ja suppilovahveroita

27.8.2012 Teksti: Raija Uljas

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

600 g keitettyä, soseutettua kurpitsaa
400 g keitettyä, soseutettua perunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 munankeltuaista
valkopippuria
vettä
suolaa
paistamiseen oliiviöljyä

tarjoiluun:

150 g suppilovahveroita (tai mustia torvisieniä)
1 dl valkoviiniä
1 dl kuohukermaa
suolaa
valkopippuria
rucola-perunasosetta

Valmistusohje

Sekoita pyreet, vehnäjauhot ja keltuaiset ja mausta valkopippurilla. Muotoile taikinasta haluamasi muotoisia paloja. Keitä niitä vedessä noin neljä minuuttia tai kunnes gnocchit nousevat pintaan. Jäähdytä ja kuivaa ne. Paista gnocchit rapeiksi ja kullanruskeiksi oliiviöljyssä paistinpannulla. Paista sienet erikseen ja lisää gnocchien joukkoon.

Lisää pannulle viini ja kerma ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoa lisänä vaikkapa reilusti rucolalla maustettua perunasosetta.

Ohje: Markus Aremo ja Kenneth Saja

Julkaistu aiemmin

suomen-kuvalehti

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme