Kurpitsaletut
Kurpitsaletuissaon klassisen kurpitsapiiraan makuja: kurpitsa, kaneli ja vaahterasiirappi. Pehmeä vaniljajäätelö viimeistelee herkun.
Ainekset
Kurpitsaletut:
- 4 dl maitoa
- 2 dl kurpitsasosetta
- 2 kananmunaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 3 rkl sokeria
- 1/2 tl kanelia
- voita paistamiseen
Lisäksi:
- paahdettuja pekaanipähkinöitä
- vaahterasiirappia
- vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Sekoita kulhossa maito, kurpitsasose ja kananmunat.
2. Sekoita toisessa kulhossa keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, sokeri ja kaneli.
3. Yhdistä kuivat aineet nesteeseen hyvin vispilöiden. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
4. Paista taikinasta lettupannulla rapeita lettuja.
5. Tarjoile paahdettujen pekaanipähkinöiden, vaahterasiirapin ja jäätelön kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous