Reseptit

Kurpitsapirtelö

27.10.2019 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Pekka Nieminen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos
Pehmeässä kurpitsapirtelössä on kurpitsapiirakan maut. Se onkin ihana jälkiruokajuoma tai maukas välipala. Maista ja ihastu!

Ainekset

Kurpitsapirtelö:

200 g vaniljajäätelöä
2 dl kurpitsasosetta
2 dl kookoskermaa
1 tl vaniljasokeria
ripaus kanelia
ripaus cayennepippuria

Valmistusohje

1. Mittaa kaikki ainekset blenderin kulhoon.

2. Sekoita tasaiseksi ja kaada isoihin laseihin.

3. Koristele ripauksella kanelia ja tarjoile heti!

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme