Kuutamovanukas à la panna cotta
Panna cotta tunnetaan myös kuutamovanukkaan nimellä. Metsämarjahillo, tuoreet marjat tai kiisseli sopivat panna cotan oheen.
Ainekset
- 4 dl kermaa
- 2 dl maitoa
- 1 rkl smetanaa
- 2 rkl sokeria
- vanilijatanko
- 4 liivatelehteä
Valmistusohje
Näin valmistat kuutamovanukkaan eli panna cottan
- Kumoa kerma, maito, smetana ja sokeri kattilaan.
- Lisää halkaistu vaniljatanko ja raaputa puolikkaista myös siemenet nesteen joukkoon.
- Kuumenna kiehuvaksi.
- Pane liivatelehdet kylmään veteen noin seitsemäksi minuutiksi.
- Purista lehdet kuiviksi ja liuota ne kuuman kermaseoksen joukkoon.
- Siivilöi seos kannuun ja kaada siitä kauniisiin annosmaljoihin.
- Anna hyytyä jääkaapissa noin neljä tuntia.
Voit valmistaa kuutamovanukkaat jo edellisenä päivänä. Tarjoile kuutamovanukkaat metsämarjahillon, tuoreiden marjojen tai kiisselin kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous