Kvinoasalaattia ja vuohenjuustoa
Kvinoasalaatti on loistava lounaseväs töihin. Jos menet suoraan töistä treenaamaan, voit nauttia sen ennen suoritusta.
Ainekset
- 100 g siitakesieniä
- 150 g lehtikaalia
- 2 tl kasviöljyä maun mukaan
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- 2 tl hunajaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 dl keitettyä punaista kvinoaa
- 2 rkl hasselpähkinöitä rouhittuina
- 1 dl hienonnettua kevätsipulia
- 2 viipaletta paistettua vuohenjuustoa
Valmistusohje
1. Suikaloi sienet ja lehtikaali.
2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista sieniin rapeutta. Laske lämpöä hieman ja lisää lehtikaali. Mausta suolalla ja mustapippurilla, hunajalla ja sitruunamehulla.
3. Kääntele joukkoon kypsä kvinoa, hasselpähkinät sekä kevätsipuli.
4. Paista vuohenjuustojen pinnat ruskeiksi nopeasti erittäin kuumalla paistinpannulla.
5. Jaa sieni-kaaliseos lautasille ja nosta päälle vuohenjuustoviipaleet.
Kvinoasta syntyy ruokaisat salaatit:
Voimasalaatti – kvinoaa, granaattiomenaa, mangoa, linssejä
Yrttinen kvinoatabbouleh ja savukalaa
Kotiliesi.fi: Kasvis-halloumipihvit ja porkkana-kvinoasalaatti
Kommentit
xxx
Kommentit
xxx
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous